tirsdag den 26. januar 2016

Fritidsliv og jodling

En af de mange overvejelser man gør, inden man flytter land, er selvfølgelig om det fritisliv man har, kan erstattes. Eller om man kommer til at savne det for meget.

Især hvis det er et fritidsliv der fylder og som giver een både netværk, venskaber og gode oplevelser.

I vores lille familie er vi aktive spejdere, og det var da klart med vemod at vi sagde farvel til Orion Gruppe på Østerbro. Især Karoline synes det var svært. Men vi har en tyrkertro på at spejderlivet i Schweiz er endnu federe. Jeg mener, come on, vi bor på et bjerg! Der er det vildeste natur overalt, det slår klart Østerbro med længder.

Af hensyn til børnene, har vi ikke startet et fritidsliv her endnu. De skulle lige falde på plads i alt det nye, men vi er ved at være klar. Efter vinterferien skal Karoline møde sin nye spejdergruppe (Som selvfølgelig har en hytte i skoven på bjerget) og hun glæder sig. Det bliver spændende at opleve hvor meget anderledes det er her og om der også er plads til os andre.

I Danmark er jeg medlem af Showkoret Læderhalsene. Et crazy kor, med vildt mange sjove opgaver. De er fanmer svære at forlade. Så jeg skal jo finde mig en schweizisk udgave... Eller noget...

Ved en tilfældighed dumpede jeg ind i " The English Theatre Group in Zug"(Igen - takket være facebook.) Og købte billet til deres forestilling. Det her var helt tilbage i september måned, og de satte Sondheim musicalen "Assasins" op. Det var faktisk med nogen skepsis, da jeg satte mig tilrette i sædet, for hvordan var niveauet nu? Jeg må sige, at min skepsis blev sendt i skammekrogen.

Hold nu OP de var dygtige, det var helt skørt. Det var simpelthen så prof. Da jeg bladrede i programmet, så jeg da lige hvorfor de var så dygtige. De fleste af dem er uddannede skuespillere i England og USA og er af forskellige årsager havnet i Schweiz. De sætter så en musical op om året, sådan for sjov.

Jeg fik lusket mig til en audition. I søndags. Jeg MÅ bare være med. Åh, det ville være SÅ sjovt. Livet er bare federe når man får lov til at synge. De skal sætte "Chess" op til september. Og i midten af februar får jeg svar. Hvis jeg kommer med, får jeg forbandet travlt og skal bruge en barnepige og alt muligt.

Hvis jeg ikke er dygtig nok (hvilket ville være fuldstændig fair), så må jeg vel lære at jodle....

Indtil da, holder jeg vejret og krydser fingre.


Hvis du vil vide mere om Læderhalsene, så se da lige Selvsving Galla fra DR2 i lørdags, det er os der synger :-). Og ja, nogle fritidsinteresser er værd at pendle for. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar